Blog background image

Menadžer

Damir Salijevic

Damir Salijevic

Damir Salijevic

Rodjen : 30.06.1996

Telefon: 0600143679

Fudbal je bio moj prvi sport, onaj koji me je prvi naučio osnovama mehanike, pokreta, ali i sportskoj disciplini i marljivom radu,  i kroz fudbal sam shvatio vaznost sporta u zivotu jednog coveka, njegovom fizickom ali i mentalnom i i intelektualnom razvoju kao i zivotu u zajednici, radom sa drugim ljudima, koji se upravo uci kroz prve korake u ekipnim sportovima kakav je fudbal. 10 godina u fudbalu stvorile su jaku bazu koju je kasnije bilo mnogo lakse nadogradjivati u fitnesu, u kojem sam pronasao ljubav vec posle nekoliko treninga. 

Bodybuilding kao individualni sport iziskuje maksimalnu posvecenost i upoznavanje sebe,  svog tela, njegovih mogucnosti i granica, ali i pronalazak sebe kao individue, i psihicki stvara jednu jaku i stamenu licnost, kojoj figura svakaako ne izostaje. 

                   Trenerskim poslom se bavim od svoje 19 godine i mogu reci da iz godine u godinu unapredjujem svoje znanje sto u aspektima treninga, a  ucenje  u bilo kojoj oblasti, pa ni u fitnesu i bodybildingu, nikad ne prestaje. Uz pruzanje personalnih treninga, naravno, promenio se i unapredio i moj stav i kompletan pristup  u radu sa ljudima.  Moja uloga je da klijentima ustalim navike koje nistu imali do sada, da shvate vaznost sporta i fizicke aktivnosti, kao i odgovarajuce ishrane prilagodjene fizickom tipu, i tipu licnosti, kao i svakodnevnim obavezama klijenta, u vremenu koje je sve brze i brze i zahteva prilagodjavanje, a u kome ne sme da trpi ono najvaznije - zdravlje. 

Takmicim se u bodybiildingu, naglasavam to jer je nekim klijentima je ova informacija od velike vaznosti, pa premda se moj nacin zivota, ishrane, moje navike i sve ostalo radikalno menjaju u periodu kada se pripremam za takmicenje i van sezone,  to se uspostavilo kao izuzetno vazna stvar kada je i drugima potrebno postici rezultate u sto kracem roku, sto je neredak slucaj kod profesionalnih sportista, ali i u drugim profesijama iz kojih mi se cesto javljaju, gde im je potreban radikalan napredak kroz svega nekoliko nedelja. 

Moje iskustvo, znanje, posvecenost a pre svega ljubav prema fintesu, najvazniji su atributi. koji bi trebali da me preporuce za trenera.