Page background image

O nama

Icon NAŠA MISIJA

Ahilej teretane su napravljene sa osnovnom idejom da svojim klijentima i svim vežbačima pruže odlične uslove za treniranje. Stotine najrazličitijih, vrhunskih sprava za vežbanje vas čekaju u svim Ahilej teretanama. Vrhunska ventilacija, higijena i moderne radne jedninice čine Ahilej teretane među najboljim teretanama u regionu.

Lanac Ahilej teretana je nastao iz ljubavi prema sportu, a praćen je predanošču i velikom posvećenošću vežbanju. Naša misija je da neprestano poboljšavamo uslove vežbanja, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima. Naš cilj je da svima pružimo najbolje moguće uslove za vežbanje i da pomognemo svima onoliko koliko smo u mogućnosti.

Icon Ahilej je proglašen najboljim klubom u državi u bodibildingu i fitnesu za 2019., 2020. i 2021. godinu.
Icon REZULTATI
Icon Rezultati Ahilej borilačke akademije
  • Ekipno najbolji klub državnog prvenstva za 2019. godinu sa osvojenih 7 zlatnih medalja.
  • Ekipno najbolji klub međunarodnog turnira „Valens“ u Hrvatskoj (Vinkovci) sa osvojene 4 zlatne medalje.
  • Ekipno najbolji klub međunarodnog turnira „Valens“ u Hrvatskoj (Vinkovci) sa osvojene 4 zlatne medalje.
  • Ekipno najbolji klub otvorenog prvenstva Vrbasa za 2019. godinu (FIGHT GAMES VRBAS) sa osvojenih 6 zlatnih medalja.
Icon HUMANITARNE AKCIJE - NAŠA DELA GOVORE VIŠE OD NAS

Ponosni smo da pored ispunjavanja svojih društvenih obaveza , veliku pažnju pridajemo i humanitarnim akcijama.
Ovo su samo neke od njih…

Ahilej u kampanji za vakcinaciju

Okončanja pandemije nema bez masovne vakcinacije. Potrebno je da se imunizuje između 50 i 70 odsto populacije da bi vakcinacija postigla efekat, da bi se sprečila cirkulacija virusa korona i stvorio kolektivni imunitet. Iz tog razloga, pridružujemo se kampanji Grada Beograda kako bismo se što pre vratili normalnom načinu života, sportskim manifestacijama i ostalim stvarima koje nam nedostaju. Zdravlje stavljamo na prvo mesto.  #recidazdravlju #vakcinisise

Novogodišnji paketići za decu iz Zvečanske

Dvanaestu godinu za redom, Ahilej je deci bez roditelja iz prihvatnog centra u Zvečanskoj ulici obezbedio preko 200 novogodišnjih paketića.

Ponosni smo što imamo takve prijatelje i zahvalni što imamo mogućnost da pomažemo drugima!

Volonteri u doba Korone

Tokom borbe sa virusom Covid 19, Ahilej je dao nesebičnu pomoć u ljudstvu i vozilima.

Usled zabrane kretanja starijima od 65 godina starosti tokom pandemije, a na poziv državnih organa, organizovana je volonterska akcija doturanja pomoći našim najstarijim sugrađanima, našim bakama i dekama, mamama i tatama u trajanju od preko četrdeset dana.

Pomoć zdravstvenim radnicima Srbije

Suočeni sa svetskom pandemijom i teškom borbom sa opakim virusom Covid 19, Ahilej je u cilju pomoći našoj zemlji, Vladi i zdravstvenom sistemu Srbije  obezbedio 50% popusta na mesečne članarine u svim Ahilej teretanama za sve zdravstvene radnike.

Pomoć manastiru Sveti Ilija

U manastiru Sveti Ilija u Rudenicama kod Aleksandrovca, živi samo jedna monahinja, mati Marta. Ahilej je pripremio donaciju za ovaj manastir, i uvek će rado donirati svim srpskom svetinjma.

Pomoć deci sa posebnim potrebama

Od posebnog značaja za Ahilej je pomoć deci, zato smo u potpunosti opremili salu za vežbanje u Centru za decu sa posebnim potrebama u Zemunu. Velika nam je čast što smo pomogli ovoj ustanovi. Ahilej obećava da će uvek pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Humanost na delu

Predsednik Body Building Saveza Beograda i tvorac brenda Ahilej, Aleksandar Đorđević pokazao je šta je humanost na delu tako što je overio 198. dobitni "Humanitarni tiket u podne" i dobitak usmerio na NORBS.

Pomoć Petom bataljonu vojne policije Republike Srbije

Ahilej uvek podržava one koji se nalaze na braniku naše otadžbine i koji brinu o bezbednosti svih nas. Svim pripadnicima Petog bataljona vojne policije, Ahilej je omogućio popust od 50% na mesečnu članarinu. Dovoljno je da prilikom dolaska pokažu na uvid značku, legitimaciju ili potvrdu.

Pomoć Olimpijskom komitetu Srbije

Ahilej teretane i borilačka akademija su besplatno ustupile sve svoje kapacitete svim članovima olimpijskog tima Srbije, našim olimpijcima i reprezentativcima. Najveća imena našeg sporta vežbaju u Ahileju. Velika nam je čast što možemo da pomognemo našim sportistima u predstavljanju naše zemlje na najvećim svetskim takmičenjima, a kao krunu svega i na Olimpijskim igrama.

Pomoć deci iz Zvečanske

Ahilej vec dugi niz godina pomaže deci iz Prihvatnog centra u Zvečanskoj. Pored donacija, novogodišnjih paketića i ostale pomoći trudimo se da decu usrećimo održavanjem treninga i učestvovanjem u raznim predstavama. Drago nam je da možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija i da pomognemo da deca izrastu u dobre ljude.

Organizacija takmičenja

Ahilej svake godine organizuje takmičenje “Belgrade Open” u dečijem fitnesu, bodi bildingu, bikini i fitnesu za decu i odrasle. Za takmičenje Ahilej obezbeđuje nagrade u vrednosti od preko 1.000.000 dinara sa ciljem stimulisanja dece, omladine i odraslih da se bave sportom i zdravim načinom života. Ahilej je uvek tu da pomogne sportistima.

Donacija Petom bataljonu vojne policije

U sklopu humanitarnih aktivnosti, Ahilej je opremio teretanu Petog bataljona vojne policije vojske Srbije. Čast nam je da damo mali doprinos fizičkoj spremnosti pripadnicima jedne od najelitnijih jedinica naše vojske. Ahilej će uvek pomagati onima koji stoje na braniku naše otadžbine.

Pomoć fondaciji Novak Đoković

Čast nam je da sarađujemo sa fondacijom „Novak Djokovic“ i što možemo da pomognemo deci kojima je pomoć preko potrebna. Prepoznali smo izuzetan humani rad ove fondacije i pridružili se u davanju pomoći najugroženijima. Ahilej je uvek tu da pomogne humanom radu.

Pomoć policiji Srbije

U cilju stimulisanja da se bave sportom pripadnika MUP-a Srbije, Ahilej je samoinicijativno obezbedio  popust od 50% na članarinu svim pripadnicima MUP-a. Zadovoljstvo nam je da bar neki na način iskažemo zahvalnost onima koji brinu o našoj bezbednosti i sigurnosti naše zemlje.

Icon UPRAVA
  • PREDSEDNIK: Aleksandar Đorđević Dipl. sportski menadžer, Dipl. sportski stručnjak, Dipl. nutricionista, Dipl. fitness trener, Sertifikovani internacionalni sudija u body buildingu i fitnessu
  • POTPREDSEDNIK: Mirjana Todorović Dipl. komunikolog, Dipl. sportski menadžer
  • GENERALNI SEKRETAR: dr Predrag Bićanin Doktor sportskih nauka
  • PREDSEDNIK NADZORNOG ODBORA: Ivan Đorđević Dipl. pravnik, Dipl. sportski stručnjak
Icon DIREKCIJA
  • Trenutno nisu dodate osobe u direkciji
Team member image
Aleksandar Đorđević

Uprava

Team member image
Mirjana Todorović

Uprava

Team member image
dr Predrag Bićanin

Uprava

Team member image
Ivan Đorđević

Uprava