Blog background image
Blog background image

Grupni treninzi

Trainings image

HATHA YOGA

AHILEJ ZEMUN
Raspored: utorak, četvrtak, subota u 20:30h
 
Svakog utorka, četvrtka i subote od 20:30h časovi joge, namenjeni kako početnicima, tako i iskusnim vežbačima bez obzira na pol i godine.
Časove vodi sertifikovani instruktor joge Vidya Yoga škole joge Dragana Lončara - Miloš Andrejević.
 
Suptilnom sinhronizacijom pokreta i disanja kroz jogu:
- telo i um se oslobađaju od svakodnevne napetosti
- mišići postaju elastičniji i mekši
- povećava se smirenost i fokusiranost uma
- ispravlja se držanje
- poboljšava se celokupno zdravstveno stanje
 
Pored toga, utvrđeno je da joga utiče povoljno na kardiovaskularni sistem, pomaže pri smanjenju hroničnih bolova i zapaljenskih procesa, povoljno utiče kod stanja depresije, poboljšava kvalitet sna i sveukupni kvalitet života.

Trainings image

Glute & Core

Ahilej Žarkovo
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 19:30h

Glute & Core je progam koji je namenjen ženama svih starosnih doba. Vežbe u ovom programu aktiviraju čitavo telo, a poseban akcenat se stavlja na donji deo tela - gluteus i trbušni zid. Trening se završava setom vežbi za leđa radi prevencije držanja tela. Trener ovog programa je Barbara Armbruster, personalni trener i IFBB Bikini Fitness takmičarka.

Trainings image

Boks Fit

Ahilej Zemun
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 18h

Boks fit je program namenjen svima. Sadrži elemente borilačkih sportova i vežbe iz sveta fitnesa. Prilagođen je početnicima, kao i naprednim vežbačima. Program pomaže očuvanje zdravlje, dovedi liniju do savršenstva i razvija visoke fizičke sposobnosti. Trener ovog programa je Anica Radović, apsolvent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (Dif). Anica se dugi niz godina bavi plesom i radi kao instruktor plesa u plesnoj školi "Zilenium".

Trainings image

Top Form

Ahilej Zemun
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 20h

Top Form program je vrsta dinamičnog treninga, pažljivo je osmišljen za dame i akcenat je na oblikovanju ženstvene figure i sticanju kondicije. Namenjen je svima, od rekreativaca do profesionalnih sportista. Trening traje 45 minuta, umerenog do jakog inteziteta. Benefiti programa su gubitak masnih naslaga, poboljšanje tonusa mišića i povećanje kondicije. Program vodi Kristina Davidović sertifikovani personalni trener koji se sportom bavi već 20 godina. Kristina je u toku svoje takmičarske karijere, kao reprezentativac Srbije u fitnesu, osvojila više nagrada na balkanskim, svetskim u evropskim takmičenjima.