Blog background image
Blog background image

Funkcionalni treninzi

Trainings image

Funkcionalna estetika

Ahilej Zvezdara
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 190h

Želiš zdravo, funkcionalno i lepo telo? Imamo pravi trening za tebe, jer smatramo da su sve tri navedene stavke podjednako važne kako bismo se dobro osećali u svojoj koži.

Prilagođen svakom pojedincu, funkcionalni trening sa elementima fitnesa obuhvata osnovne oblike kretanja, gde članovi mogu da nauče pravilno izvođenje pokreta i pravilno disanje. Česta promena pravca (levo-desno, napred-nazad), kao i rotirajući pokreti pomažu telu da funkcioniše kao celina. Tome mnogo pomaže činjenica da se kroz ovakav trening aktivira više mišićnih grupa istovremeno, a kako je zasnovan na kardio treningu služi i za sticanje kondicije, a ima i elemente treninga snage sa ciljem oblikovanja tela i postizanja estetski lepe građe. Uz pomoć ovakvog tipa programa, žene zadržavaju ženstvenost, a muškarci postižu željenu građu.

Trener ovog programa je Velibor Poček, Fitness model, IFBB Men’s physique, CrossFit athlete, Strength and conditioning trainer.

Trainings image

Samo funkcionalno

Ahilej Novi Beograd 1
Raspored: Utorak i četvrtak u 20h, subota u 18h

Funkcionalni trening je dinamičniji vid treninga, vežbe se menjaju na svakom treningu. Ovaj oblik treninga je intenzivan, ali je prilagođen svakom pojedincu. Radi se na snazi, povećanju mišićne mase, mršavljenju i kondiciji. Glavni cilj treninga je da olakša svakodnevne aktivnosti. Trener "Samo funkcionalno" treninga je Vanja Peruničić, a autor trening programa je Stefan Ćeranić.

Trainings image

Funkcionalni trening

Ahilej Žarkovo
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 20:30h

Funkcionalni trening za muškarce i žene koji žele da olakšaju svakodnevne aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, guranje, naskok, saskok. Ovaj trening je intenzivan, radi se na vreme  i prilagodljiv je svakom stepenu spremnosti. Trener ovog programa je Barbara Armbruster, personalni trener i IFBB Bikini Fitness takmičarka.