Blog background image
Blog background image

O Secutor akademiji

Secutor akademija je jedna od najtrofejnijih MMA-BJJ-Grappling akademija u regionu. Akademija je nastala 2002. godine, a njen osnivač je Jovan Milićević. Od 2004. godine uspostavljena je saradnja sa Brazilian Jiu-Jitsu akademijom "Leo Neves", koju vodi Leonardo Neves, BJJ crni pojas 4. stepen.
Glavno područje rada akademije je prvenstveno u okviru Brazilskog Jiu-jitsua, MMA i Grappling sporta. Secutor Akademija ima sportiste najvišeg ranga u sportu, Zaslužni sportista srbije (Evropski prvaci, Vicešampioni Sveta), UFC MMA borce, MMA profesionalne šampione-osvajače šampionskih pojasa i amaterske osvajače medalja sa svetskih prvenstava, državne prvake u rvanju...

Academy image

BJJ GI

Academy icon

Brazilska Džiudžica ili BJJ je južnoamerička varijanta tradicionalnog japanskog džiudžicua koju su razvili braća Karlos i Helio Grejsi. Danas je brazilski džiudžicu moderan borilački sport sa određenim pravilima polugama, tehnikama gušenja, kontrolisanje jačegi i većeg protivnika u parteru. Svoj put ovom sportu započinjete belim pojasem, a napredovanje zavisi isključivo od vaše odlučnosti, strpljenja i posvećenosti treninzima.

Academy image

MMA

Academy icon

Mešane borilačke veštine, spoj stand up borbe (boks, kik boks, tajlandski boks) borbe iz klinča i tehnike bacanja (rvanje), parterna borba ( Brazilian Jiu Jitsu - Grappling) predstavljaju najkomkpleksniji borilački sport. Trening obuhvata sve segmente borbe, specifične vežbe zagrevanja, drilovanje i uvežbavanje tehnika, usavršavanje celokupnog sistema borenja.

Academy image

BJJ NO-GI

Academy icon

U tradicionalnom Jiu-Jitsu tokom borbi takmičarima je dozvoljeno da uhvate odeću protivnika, kimono tj. Gi. No Gi podrazumeva da se tradicionalna oprema ne nosi, te su i sami potezi hvatanja odeće onemogućeni. Oprema za BJJ No Gi podrazumeva rash guard i shorts.

Academy image

RVANJE SLOBODNIM STILOM

Academy icon

Rvanje predstavlja jedan od najstarijih sportova i spada u porodicu olimpijskih sportova. CIlj je plasirati tehniku bacanja i zadržati protivnika 3 sekunde u parteru na ledjima. Uticaj rvanja je višestruki, kako na poboljšanje snage, gipkosti, tako i koordinacije, agilnosti kod mladjih uzrasta.

Academy image

KICKBOX

Academy icon

Kontaktni borilački sport kombinacijom udaraca ručnim i nožnim tehikama Treninzi su fokusirani na koordinaciji i tehnikama udaranja i rada na spravama (razvoj snage udarca) ili sa partnerom tehnike napada i odbrane. Ovaj vid treninga je veoma popularan takodje i kod rekreativaca jer se pokazao kao efikasan vid treninga za regulisanje viška kilograma i poboljšanje kardiovaskularnog sistema.

Academy image

CARDIO BOX

Academy icon

Cardio KickBox je intenzivni trening za muškarce i žene sačinjen iz dva segmenta. Kondicionog dela koji prati ceo trening i elementata urdaraca ručnih i nožnih tehnika. Trening spada u intenzivnije programe fizičke aktivnosti i idealan je za oblikovanje i kondicioniranje celog tela.

Academy image

FUNKCIONALNI FITNES ZA ŽENE

Academy icon

Kombinacija funkcionalnog treninga koji angažuje kompletnu mišićnu muskulaturu kroz različite vežbe treninga (pliometrija, propriocepcija, izometrija...), a sam intenzitet treninga je na optimalnom nivou za regulisanje viška telesne mase i procenta masti kod žena kao i na poboljšanje kardiovaskularnog sistema.

Academy image

SAMOODBRANA ZA ŽENE

Academy icon

Trening samoodbrane obuhvata segmente stand up borbe (boks, kik boks, tajlandski boks), borba iz klinča (rvanje), borba u parteru (Brazilian JIu Jitsu, Grappling).  Ovakav zatvoren sistem treninga predstavlja najkompleksniji vid borenja i kompletne samoodbrane.

Academy image

BJJ ZA DECU

Academy icon

U Secutor akademiji najmlađe učimo samodisciplini, socijalizaciji i važnosti bavljenja sportom po zdravlje.Verovatno ćete biti iznenađeni činjenicom da je trening borilačkih veština zapravo veoma koristan za decu. BJJ trening za decu obuhvata prirodne oblike kretanja i drilove prilagodjene uzrastu.

CENOVNIK SECUTOR FIGHTING SYSTEM

BJJ

12 termina

4500.00 RSD

MMA

12 termina

4500.00 RSD

CARDIO KICK BOX

12 termina

3000.00 RSD

BJJ DEČIJA GRUPA

12 termina

3000.00 RSD

RVANJE

12 termina

3000.00 RSD

APSOLUTNA ČLANARINA

24 termina

6000.00 RSD

SAMOODBRANA ZA ŽENE

12 termina

3500.00 RSD

DOPLATA UZ FITPASS KARTICU

/

200.00 RSD

DNEVNA KARTA

/

500.00 RSD

NAPOMENA: UZ BILO KOJI AKTIVNI PAKET SECUTOR FIGHTING SYSTEMA CENA MESEČNE ČLANARINE ZA TERETANU ZA JEDAN OBJEKAT IZNOSI 1.990,00 DINARA, A ZA SVE OBJEKTE OBJEDINJENO IZNOSI 2.500,00 DINARA.